Oferta social media & PR

Marketing jest kreowaniem, a nie dzieleniem rynku.” – Regis McKenna

Stworzyliśmy i wsparliśmy lub dalej wspieramy kilkadziesiąt profili fb kreujemy hasła i kampanie miedzy innymi: #niema siary jest tarnobrzeg #napędzamy do działania #bezmiar możliwości itp.

Kampania Reklamowa
Social Media i PR
Pomożemy Ci zaistnieć w Mediach Społecznościowych
Nasza agencja specjalizuje się w tworzeniu i prowadzeniu kampanii w mediach społecznościowych. Nasze działania zaczynamy od założenia fanpage’a, przez regularne przygotowywanie i publikację postów, po tworzenie kampanii reklamowych i organizację konkursów. Ofertę dostosowujemy do indywidualnych potrzeb klienta oraz branży, w jakiej działa. Każdy pakiet jest edytowalny – razem wybierzemy opcję, która będzie najskuteczniejsza dla Ciebie
● MEDIA SPOŁECZNOŚCIOWE
Kompleksowa obsługa najpopularniejszych mediów społecznościowych. Tworzenie oraz zarządzanie profilami klientów, praca nad strategią ich rozwoju. Planowanie kampanii wizerunkowych i informacyjnych na portalach społecznościowych.
Tworzenie i prowadzenie kanałów video, w tym produkcja publikowanych materiałów.
Obsługa kampanii reklamowych Facebook, Instagram, Youtube. Wykonywanie materiałów zdjęciowych na potrzeby udostępnianych treści.
● HASŁA REKLAMOWE
Tworzenie tekstów użytkowych takich jak: ulotki, broszury. Pisanie tekstów na strony www oraz przygotowanie materiałów prasowych do mediów.
● ORGANIZACJA EVENTÓW ORAZ ICH OBSŁUGA MEDIALNA
Organizacja m.in eventów promocyjnych, prezentacji produktów. Obsługa medialna wszystkich wydarzeń – zaproszenia dla dziennikarzy i fotoreporterów, nagłośnienie oraz obsługa wydarzeń w social mediach, przygotowanie informacji prasowych o wydarzeniach, video relacje z wydarzeń.
● KREOWANIE WIZERUNKU
Opracowanie strategii działań PR , działania media relations, bieżący kontakt z dziennikarzami, redakcjami oraz pisanie i dystrybucja materiałów prasowych.

Masz do nas pytania? Skontaktuj się z nami !
Telefon (sekretariat) 15 300 01 25 / 512 947 717
Mail: kontakt.fundacjaq@gmail.com